Рома перебуває у тісному контакті із захисником Уніона Леонардо Бонуччі і хоче, щоб ветеран був у команді Жозе Моурінью перед першим матчем у 2024 році.

Головною причиною такого бажання є проблеми команди в обороні. Кріс Смоллінг та Мараш Кумбулла відсутні кілька місяців, внаслідок чого клуб опинився у скрутному становищі. Наступного місяця справи Роми підуть ще гірше, коли Еван Ндіка вирушить на Кубок африканських націй, залишивши Моурінью лише з Джанлукою Манчіні та Дієго Льоренте у захисті.

Gazzetta dello Sport повідомляє, що директор Роми Тіаго Пінто підтримує постійний контакт із Бонуччі, працюючи над тим, щоб ветеран-захисник повернувся до Серії А з Уніону. Переговори все ще продовжуються – “джалороссі” пропонують Леонардо шестимісячний контракт із автоматичним продовженням на один рік у разі виходу команди до ЛЧ.

Зазначається, що 36-річний гравець хоче від Роми 18-місячний контракт та гарантії регулярної ігрової практики, оскільки Бонуччі сподівається потрапити на Євро-2024 зі збірною Італії.