Головний тренер Шахтаря U19 Олексій Бєлік підбив підсумки першої частини сезону.

Нагадаємо, що молоді “гірники” з двома перемогами посіли третє місце в Юнацькій ЛЧ, а в чемпіонаті України перебувають у групі лідерів.

“Емоції позитивні, тому що подолали багато труднощів і результат у чемпіонаті радує, адже за втраченими очками ми посідаємо першу сходинку, і якщо переможемо в перенесених матчах, то матимемо невеликий відрив від переслідувачів. Не знаю, як у футболістів, але не маю 100% задоволеності, напевне, це нормально, бо минула тільки половина сезону.

Якщо говорити про Юнацьку лігу УЄФА, ми перемогли команду, яка була нижче нас за рівнем гри, та нав’язали боротьбу іншим, але, на жаль, не вдалося вийти до наступного етапу. Вважаю, що в матчах з лідерами групи ми мали можливості переломити хід поєдинку, узяти очки та претендувати на більше.

Ми стали більш гнучкими тактично, адже протягом півріччя використовували багато ігрових схем. Сподіваюся, у майбутньому хлопцям це допоможе і вони швидше сприйматимуть інформацію та вправніше виконуватимуть завдання тренерів”, – сказав Бєлік.

Додамо, що з відпустки Шахтар U19 вийде 10 січня.