«Звягель» з другої ліги зацікавлений в оренді півзахисника «Полісся» Владислава Вакули, повідомляє SportArena.

Першу половину сезону 24-річний футболіст провів у «Чорноморці», але у команді не залишиться. Контракт з «Поліссям» розрахований до 2025 року, однак була інформація, що президент Геннадій Буткевич більше не вірить у «перевиховання» гравця, тож має намір його відпустити.

За «Чорноморець» Владислав зіграв 10 матчів без результативних дій. «Звягель», який йде лідером другої ліги, може стати 8-м клубом у кар’єрі Вакули.

You missed

Владлен Юрченко: Півзахисник Металіста 1925 Владлен Юрченко дав коментар після матчу 26-го туру УПЛ проти Кривбаса (0:3): – Пропустили після своїх помилок, уже в першому таймі було 3:0, я думаю, нам було дуже важко в другому таймі відігратися за такої гри. Але я не бачив великої переваги Кривбаса. Просто вони реалізують, і це клас команди. – Тоді за рахунок чого вони здобули сьогодні перемогу? – Наші помилки та їх швидкість та якісне завершення. Це клас команди, яка забиває із трьох – три, або з п’яти – три. – Яким сьогодні був план на гру головного тренера? – План був не давати контролювати м’яч та в середній частині поля забирати, пресингувати. Але ми припускалися багато помилок, після яких Кривбас дуже добре вибігав у контратаки та забив три голи. – Фінал сезону, Металіст 1925 внизу турнірної таблиці, чи готова команда врятувати ситуацію, та за рахунок чого це можна зробити, на твій погляд? – Готові. Я вважаю, що ніхто у нас руки не опустить, будемо до останнього битися. За рахунок чого? За рахунок нашої роздягальні. Останнім часом ми більше згуртувалися, і, думаю, тільки роздягальня допоможе нам.