Комерційний директор “Дніпра-1” В’ячеслав Фрідман поділився своєю думкою щодо невдалого старту команди у сезоні.

“По-перше, ми керівництво клубу припустилися помилки. Хотіли заощадити та провели зимові збори в Ужгороді. Самі розумієте, які це були збори. Поруч з футболістами їхні сім’ї – дружини, діти. Це не збори у Туреччині (по кілька тижнів з невеликою перервою). Звичайно, якість полів в Ужгороді була не та, пішло багато травм. Тобто команда не була готова так, як це повинно бути.

По-друге, десь, напевно, позначився і фактор другого сезону, коли у молодого тренера, яким був Кучер, щось не виходило. Напевно, якісь позиції ми не змогли закрити. Тут можна назвати багато об’єктивних причин. Так, наш лідер Довбик, граючи в перших матчах єврокубків, поглядав вже у бік іспанської “Жирони”. Піхальонок через отриману травму не міг повноцінно готуватися до сезону”, – сказав Фрідман

Нагадаємо, що “Дніпро-1” вперше пробився у Лігу чемпіонів, але поступово, за три раунди, через Лігу Європи і Лігу конференцій вилетів з єврокубків. Окрім цього “дніпряни” на старті поточного розіграшу чемпіонату набрали шість очок за п’ять перших матчів.

Наразі команда перебуває на другому місці УПЛ, поступаючись першому “Кривбасу” лише за додатковими показниками. Очолює “Дніпро-1” Юрій Максимов, котрий прийшов в команду 14 вересня. За 13 матчів в УПЛ його підопічні перемогли дев’ять разів та по два рази програли і зіграли внічию. Однак також команда вилетіла з Кубка України.