Виконувач обов’язків спортивного директора Вереса Юрій Габовда прокоментував трансферну роботу рівненського клубу та розповів про пріоритетні цілі на посилення під час зимового трансферного вікна.

“З деякими футболістами я зустрічаюся і спілкуюся вже. Все відбувається поступово. Кожного гравця ми аналізуватимемо і говоритимемо про подальшу його долю в клубі особисто”.

“Наразі найважливіші для нас позиції – чистого опорного півзахисника та нападника. Також – це позиція флангового атакуючого гравця. Крім того, хочемо посилити конкуренцію на позиції лівого захисника, де, по суті, у нас є один Євген Шевченко. Футболістів не повинно лякати, що на деякі позиції ми шукаємо нових гравців. Конкуренція дає лише зростання для кожного футболіста та для команди! У нас має бути здорова конкуренція на кожній позиції – щонайменше по два гравці на позицію”.

“Ми з моїми помічниками, скаутом і аналітиком переглянули вже понад 40 футболістів і відсіяли потенційно найцікавіших. Вже їх пропонуємо для ознайомлення з тренером. Якщо я тренера турбуватиму для перегляду кожного гравця, якого мені пропонують – то в нього часу не буде на побудову власної роботи. Цей процес має відбуватися пропорційно. Гравців шукаємо по-різному. Головне – побачити та відчути гравця та зрозуміти його потенціал у нашій команді та нашому чемпіонаті. Якщо ми беремо легіонера – то це завжди ризик у будь-якому випадку. Для кожного клубу та кожного менеджера”.

12 грудня Верес оголосив про розлучення з головним тренером Сергієм Лавриненком. Рішення затвердила наглядова рада рівненського клубу. Як змінник був оперативно призначений Олег Шандрук. Сам Лавриненко заявив, що не підписував документи про розірвання контракту із рівненською командою.

Президент Вереса Іван Надєїн спростував чутки про банкрутство клубу. Президент заявив, що Верес планує боротися за збереження місця в елітному дивізіоні та розраховує посилитися під час зимового трансферного вікна.

Верес займає передостаннє місце в УПЛ, набравши 12 балів. У наступному турі рівняни зіграють із Колосом. Базова дата поєдинку 18-го туру – 24 лютого 2024 року.