Менеджер “Манчестер Юнайтед” Ерік тен Хаг підсумував виступи його підопічних у матчі з “Ліверпулем”.

Гра завершилася з рахунком 0:0, хоча й опопоненти створили безліч нагод аби забити.

Ви завжди повинні боротися за емблему. Ми граємо на дуже високих максимумах, а також іноді на дуже низьких мінімумах. Якщо ви хочете чогось досягти в сезоні, ви не можете бути нижче певних меж, тому ми повинні досягти послідовності.

Це була дуже хороша гра, ви бачили результати «Ліверпуля» вдома, і ми отримали чистий матч. У другому таймі у нас було кілька дуже хороших моментів. Ми задоволені грою команди.

Ви знаєте, що шанс прийде, і ви повинні вірити в це. Команда повинна ніколи не вимикатися, зберігати дисципліну, і ви робите це, щоб навіть виграти гру.

Коли ми робили помилку, завжди знаходився партнер по команді, який її виправляв. Я думаю, що це велика перемога сьогодні, ми повинні зберегти це і приносити це в кожній грі. Ви завжди повинні боротися один за одного.

Кожне очко, яке ви забираєте, є важливим. Футбол – це результат і ми могли б перемогти сьогодні, якби ризикнули. Ми приймаємо цей пункт і ми задоволені результатом, тому що «Ліверпуль» у дуже хорошій формі тут, на «Енфілді». Вони завжди забивають, і ми уникали цього, ми не давали їм створювати моменти. Усі одинадцять на полі були дуже хороші.

“Червоні дияволи” займають сьому сходинку таблиці АПЛ з 28-а очками. До зони Ліги Чемпіонів – 6 балів.