“Брентфорд” та “Астон Вілла” зустрілися у матчі 17 туру Англійської Прем’єр-ліги. Український півзахисник “бджіл” Єгор Ярмолюк розпочав цей поєдинок з лави для запасних.

АПЛ, 17-й тур.

Брентфорд – Астон Вілла 1 : 2.

1 – 0. Льюїс-Поттер – 45+1.

1 – 1. Морено – 77.

1 – 2. Воткінс – 85.

“Брентфорд”: Флеккен — Занка, ПІннок, Мі — Ґоддос, Дамсґор (Оньєка, 68), Норґор, Янельт (Ярмолюк, 89), Рорслев (Олакіґбе, 89) — Льюїс-Поттер (Мопе, 68), Вісса (Коллінз, 76)

“Астон Вілла”: Мартінес — Конса, Карлос, Торрес (Дзаньйоло, 81) — Кеш (Бейлі, 65) Камара, Рамзі (Дендонкер, 90), Макґінн, Морено — Діабі (Дуран, 65), Уоткінс

Попередження: Норґор (46), Ґоддос (86), Янельт (89), Оньєка (90+1), Мопе (90+2) — Бейлі (80), Конса (86), Дуран (87), Мартінес (90+8)

Вил: Мі (Брентфорд) – 71хв пряма червона картка.

Вил: Камара (Астон Вілла) – 90+7 пряма червона картка.

Єгор Ярмолюк знову залишився у запасі Брентфорда, а його команда приймала Астон Віллу, яка виграла 4 із 5-ти останніх матчів чемпіонату та вирвалася на третю сходинку турнірної таблиці. Рахунок відкрив Брентфорд наприкінці першого тайму. Льюїс-Поттер був першим на підбиранні після подачі кутового та потужним ударом не залишив шансів Еміліано Мартінесу.

По перерві Бен Мі отримав пряму червону картку за грубий фол проти Бейлі та залишив господарів у меншості. Підопічні Унаї Емері швидко реалізували чисельну перевагу – відзначився Морено, який головою замкнув подачу у воротарський. А на 85-й хвилині Оллі Воткінс влучно завершив розіграш кутового і приніс “вілланам” вольову перемогу. Єгор Ярмолюк вийшов тільки на 89-й хвилині та не допоміг команді Томаса Франка уникнути поразки, зате встиг отримати дебютне попередження в АПЛ. Не допомогло і вилучення в складі Астон Вілли – Камара теж достроково завершив гру, отримавши червону картку.

Астон Вілла набрала 38 очок і вийшла на друге місце АПЛ принаймні до завершення матчу Ліверпуль – Манчестер Юнайтед. Брентфорд залишився на 12-й сходинці – 19 очок.