Як повідомив Sport.ua президент «Кудрівки» Роман Солодаренко, клуб завершив співпрацю з шістьма гравцями і з такою ж кількістю футболістів підписав контракти.

Прізвища новачків Солодаренко поки не назвав — зберігає інтригу. Серед тих же, хто пішов, зокрема, основний голкіпер команди Іван Крикнін (12 матчів та 14 пропущених м’ячів у нинішньому сезоні Другої ліги), півзахисники Гліб Тетерук, Богдан Лянскоронський (обидва — по 4 гри) та Владислав Кирин (на поле не виходив), а також нападник Данило Строчинський (10 матчів, 1 гол).

Ще в середині листопада клуб залишив колишній форвард «Динамо-2», «Севастополя», «Чорноморця» та «Лівого берега» Володимир Коваль (11 ігор, 3 голи).

Додамо, що до тренерського штабу «Кудрівки» відтепер не входить Павло Щедраков. 38-річний захисник, який восени виконував функції граючого тренера, надалі буде гравцем команди. До речі, днями Щедраков переніс операцію на коліні. Очікується, що на відновлення футболісту знадобиться два місяці.

«Кудрівка» вийде з відпустки вже у понеділок, 18 грудня. На 20 грудня у команди запланований спаринг з лідером відкритого чемпіонату Київської області ФК «Лісне», а на 22 число — контрольний матч зі «Штурмом» з Іванкова, за який восени грали такі відомі постаті в українському футболі, як Сергій Погорілий, Євген Хачеріді, Артем Старгородський, Олексій Дитятьєв, Адерінсола Есеола, Володимир Лисенко.

«Кудрівка» — дебютант Другої ліги. У перших 16 матчах чемпіонату команда набрала 24 очки і займає 6-е місце у турнірній таблиці. Наприкінці листопада Сергія Даценка на тренерському містку колективу змінив Роман Локтіонов.

Нагадаємо, напередодні президент «Кудрівки» Роман Солодаренко став власником ще одного українського клубу.