Шахтар сьогодні вранці прибув до Токіо, де у понеділок зіграє благодійний матч із ФК Авіспа Фукуока.

В аеропорту Токіо на “гірників” чекали місцеві журналісти, футбольні вболівальники, а також представники української громади в Японії.

У японській столиці донеччани матимуть насичену програму: 16 грудня відбудеться фотосесія та зустріч із представниками української спільноти, 17 грудня команда проведе відкрите тренування, а в день поєдинку “гірники” влаштують урок футболу для місцевих дітей.

“Ми вдячні Японії та ФК Авіспа Фукуока за запрошення до себе на благодійний матч, – сказав капітан Шахтаря Тарас Степаненко. – Це дуже важливо для нашої країни й українців, адже ми знаємо, як Японія підтримує Україну. Ми тут для того, щоб продемонструвати всьому світові солідарність японського народу з українським народом. Тому хочеться, щоб на матчі був заповнений стадіон і щоб цю гру побачили в усьому світі.

Окрема подяка українцям, які приїхали зустріти нас в аеропорту. Ми дуже раді побачити наших співвітчизників, тим більше тут є люди з Донецька, багато дітей. Дуже щирі та приємні емоції від цієї зустрічі!”.

Додамо, що благодійний матч Авіспа Фукуока – Шахтар пройде 18 грудня на Японському національному стадіоні та розпочнеться о 12:00 за київським часом.