Вінгер Челсі і збірної України Михайло Мудрик ніяк не може почати демонструвати стабільність в АПЛ.

Кілька днів тому – 10 грудня – Евертон обіграв Челсі в АПЛ з рахунком 2:0. Михайло Мудрик у тому матчі вийшов з перших хвилин, але відзначитися результативними діями не зміг. Натомість отримав жовту картку за відкидку м’яча.

Маурісіо Почеттіно незадоволений такою поведінкою Мудрика, який отримав покарання на рівному місці. Англійський журналіст Пол Браун стверджує, що тренер Челсі був розлючений “дурним рішенням” українця, враховуючи велику кількість кадрових втрат у таборі команди. Про це повідомляє GiveMeSport.

Браун додає, що буквально тиждень тому Почеттіно збирав футболістів Челсі та показував їм відео епізодів, коли гравці отримували абсурдні жовті картки. Минуло кілька днів, і Мудрик знову повторив те, що закликав припинити тренер.

Ба більше, журналіст стверджує, що зараз Мудрик знову не виглядає щасливим у Челсі. Українець ніяк не може здобути стабільності у своїх виступах, що стало його головною проблемою. Не виключено, що вінгер ризикує втратити місце у старті після своєї витівки, проігнорувавши вказівку тренера.