У рамках 17 туру Української прем’єр-ліги київське “Динамо” на своєму стадіоні приймало “Оболонь”.

У першому колі динамівці перемогли “пивоварів” 4:2, але поступилися у Кубку України — 0:1.

З “Оболонню” “Динамо” завжди важко грати, і новий матч це підтвердив. При цьому спочатку здавалося, що буде легка перемога, адже на 13-й хвилині гості залишилися у меншості після фолу останньої надії від Вовкуна. Центральний захисник збив Ваната, що вибігав на ворота.

Після вилучення “Оболонь” закрилася на своїй половині поля та жорстко грала з динамівцями. У цій ситуації команді Олександра Шовковського стало складно грати та створювати моменти.

У другому таймі “Динамо” змогло забити, хоч і важко. На 67-й хвилині Беніто, що вийшов на заміну, після відскоку від Нагієва отримав м’яч у штрафному майданчику і пробив між ніг Кічаку.

Складніше “Оболоні” стало на 84-й хвилині, коли Мороз отримав другу жовту картку, яка перетворилася у червону.

Через хвилину після другого вилучення Лук’янчук збив у своєму штрафному майданчику Буяльського, і суддя після ВАР призначив пенальті. З 11 метрів Ванат пробив у лівий нижній кут воріт, а воротар стрибав у правий.

Українська Прем’єр-ліга. 17-й тур.

«Динамо» Київ – «Оболонь» – 2:0

 Гол: Бенито, 67, Ванат, 89 (пен.)

 Попередження: Волошин, 31, Дубінчак, 43, Бражко, 90+4, Андрієвський, 90+5 – Карась, 73, Мороз, 74, Суханов, 81, Лук’янчук, 88

 Вилучення: Вовкун, 13 (грубий фол), Мороз, 84 (друге попередження)

«Динамо» Київ: Бущан – Дубінчак (Вівчаренко, 61), Сирота, Дячук, Тимчик – Бражко – Кабаєв (Караваєв, 90), Шапаренко (Андрієвський, 66), Буяльський, Волошин (Беніто, 62) – Ванат (Супряга, 90).

«Оболонь»: Кичак – Прокопенко, Лук’янчук, Вовкун, Карась, Мединський – Косовський (Нагієв, 46), Мороз, Черненко – Тарануха (Груша, 70), Краснопір (Суханов, 80).

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький).

Стадіон: «Динамо» ім. В. Лобановського (Київ).