Нещодавній скандал під час поєдинку між Минаєм і Динамо в 16-му турі УПЛ спричинив реакцію керівництва українського футболу.

Нагадаємо, Динамо і Минай встигли зіграти лише одну хвилину, а потім були вимушені піти в укриття через сирену. Коли повітряна тривога закінчилася, команди не змогли продовжити поєдинок через відсутність освітлення на стадіоні.

Пристрасті через скандальний матч досі не вщухають. Динамо погрожує ужгородцям технічною поразкою, якщо вони не погодяться зіграти перенесену зустріч в Києві. Натомість команда Желько Любеновіча не поспішає погоджуватися на умови столичного гранда.

Тепер стадіон Авангард (Ужгород) та Минай-Арену можуть позбавити акредитації, інформує журналіст Ігор Семйон на своєму Telegram-каналі УПЛ жива. УАФ вимагає, щоб до 1 лютого 2024-го року закарпатські стадіони обладнали штучним освітленням. Інакше там не дозволять проводити матчі другої частини сезону 2023/24.

На Минай-Арені прожекторів взагалі немає, а на Авангарді вони перебувають у неробочому стані. Нагадаємо, домашні поєдинки на Закарпатті, окрім Миная, проводять СК Дніпро-1 і Зоря.