Сьогодні “Монца” у себе вдома приймала команду Руслана Малиновського “Дженоа”. В турнірній таблиці “Монца” випереджала “Дженоа” на кілька очок. Останню зустріч команди відіграли на нічию 2:2.

Серія А, 15-й тур.

Монца – Дженоа 1 : 0.

1 – 0. Дані Мота – 83.

Маліновський пропускав гру через перебір жовтих карток (в українця їх уже назбиралось 5 у цьому сезоні). Тому на позиціях під нападником вийшли Гудмундссон та Мессіас. В першому таймі важко щось і виділити, окрім гола Монци на 36-й хвилині, але його не зарахували через офсайд.

А в другій половині Дженоа міг повести в рахунку. Класний розіграш штрафного завершився потужним прострілом Мессіаса на Ретегі, але той зблизька пробив вище воріт. Гра йшла до безгольової нічиєї, але Монца забила на 83-й хвилині. Педру Перейра підключився до атаки правим флангом, отримав пас від Кольпані та прострілив, а Мота ударом в дотик переправив м’яч у дальній кут.

Дрегушін майже одразу міг зрівняти рахунок – румунський захисник проскочив у штрафному, але влучив у сітку з зовнішнього боку. Генуезці великими силами пішли вперед, проте Монца втримала переможний рахунок.