Протистояння 16-го туру АПЛ вже дарують нам шалені емоції: вольова перемога “Ліверпуля”, розгром “Манчестер Юнайтед”, і це, впевнені, ще не вечір.

“Червоні дияволи” змусили своїх вболівальників дивитися на розгромну поразку їхньої команди від “Борнмута” – 0:3. За “вишеньок” грав українець Ілля Забарний. “Сухий” матч означає одне – завдання захисників виконано. За цей матч Ілля отримав від статистичних порталів високі бали. WhoScored і Sofascore майже зійшлися на оцінці – 7,3 і 7,4.

В іншій грі взяв участь ще один представник України Єгор Ярмолюк. Він вийшов на другий тайм гри “Шеффілд Юнайтед” – “Брентфорд”. Після першої половини зустрічі гості програвали 0:1, тож Єгор був покликаний підсилити команду в атаці. Забити, на жаль, не вдалося, але українець зумів стати найкращим гравцем серед інших у “Брентфорді”. Від WhoScored він має 6,9, а статистики із Sofascore винагородили оцінкою 7,3.

В поточному сезоні Забарний має в активі вже 18 матчів у АПЛ та Кубку Футбольної Ліги. Ярмолюк провів за “Брентфорд” 9 ігор. Результативних дій від обох поки не було.