У 17-му турі Vbet Ліги луганська «Зоря» зустрінеться із «Кривбасом». Нападник луганців Ігор Горбач поділився думками щодо виступів команди у поточному сезоні, а також очікуваннями від майбутнього матчу в інтерв’ю пресслужбі УПЛ.

— Ігорю, зараз погодні умови суттєво впливають на якість гри. Чи маєте якісь секрети, як дати раду з цим?

— Так, погода не дуже футбольна. Секретів немає, але можна розтертися зігріваючою маззю, а також вдягнути термобілизну.

— «Кривбас» в останніх турах не виглядав так потужно, як ще місяць тому: важкі перемоги над «Олександрією» та «Минаєм». Чи бачите в цьому плюс для вашої команди перед прийдешньою грою?

— «Кривбас» хоч і не так впевнено переміг, але ключове слово «переміг». Тому команда все ще на ходу, і нам треба докласти максимум зусиль для позитивного результату в цій грі.

— У вас цієї осені непростий календар: чемпіонат та єврокубки. Як ви почуваєтеся фізично?

— Переїзди даються взнаки, але в останній грі проти «Руху» ми виконали дуже великий об’єм роботи. Хоча до цього матчу ми провели дві дуже складні гри в єврокубках. Тому я вважаю, що фізично ми добре готові.

— Вам вдалося забити у Лізі конференцій. Із чим можна порівняти відчуття від забитого голу в єврокубках?

— Це нереальна ейфорія. Такі емоції не піддаються порівнянню.

— Турнірне становище «Зорі» зараз не дуже тішить вболівальників. Що б ви хотіли сказати їм перед останніми матчами цього року?

— Не хочу шукати виправдань. Так, «Зоря» зараз зовсім не там, де має бути, і розпач вболівальників зрозумілий. Хочу сказати, щоб вони не переставали вірити в нас, тому що в команді немає байдужих, і це бентежить кожного гравця. Я впевнений, що наступні матчі будуть зовсім інакшими.