Головний тренер лондонського “Арсеналу” Мікель Артета прокоментував програмі Match of the Day телеканалу ВВС виїзну перемогу над “Лутоном”, здобуту на шостій компенсованій хвилині.

У матчі, під час якого “каноніри” вигравали 1:0 і 2:1, а потім поступалися 2:3 – після того як іспанський кіпер Давид Рая припустився двох результативних помилок:

– Це був особливий вечір для гри у футбол і, перш за все, вітаю “Лутон” за ту неймовірну атмосферу, яку створили їхні гравці, тренери та персонал клубу – вони дуже ускладнили наше завдання. На полі “Лутон” виглядав дуже добре, вони змусили нас поборотися за цей матч, і, врешті-решт, це була чудова перемога в неймовірний вечір.

Треба віддати належне супернику – “Лутон” не просто справді чудово зіграв, вони б доставили проблеми будь-якій команді. Вони відмінно кросили і відмінно завершували ці подачі. Те, що нам потрібно поліпшити – ми ускладнюємо собі життя, пропускаючи тричі з власного штрафного майданчику. Але команда не здавалася, ми старалися до кінця, показавши необхідні дух, якість і сміливість – величезна заслуга хлопців у тому, що вони викладаються на полі кожні три дні. Це просто вражає.

А “Лутону” дуже не щастить із результатами – вони становлять загрозу тим, наскільки добре організовані. Ми знали, що тут буде велика битва, але виклалися по повній програмі й отримали свою винагороду. Я дуже задоволений командою і, дійсно, сьогодні і я – щасливий тренер, і наші хлопці, з якими встиг поговорити, теж стрибають від щастя, – підсумував Артета.