Головний тренер Епіцентру Сергій Нагорняк підсумував осінню частину сезону

Сергій Нагорняк у інтерв’ю клубній пресслужбі підбив підсумки першої частини сезону, а також розповів про плани на майбутнє. Нагадаємо, що Епіцентр посів друге місце у групі А.

Робота над помилками

– Перш за все, я хочу подякувати нашим Збройним силам України, – сказав Нагорняк. – Завдяки мужності яких, ми провели першу частину чемпіонату. Тому хочу побажати якнайшвидшої Перемоги та повернення додому. Слава нашим Героям! Стосовно запитання, то після матчу з Нивою я подякував хлопцям за ту роботу, яку вони виконали. В цілому, я залишився задоволений. Але, озираючись назад, бачимо, що багато очок втратили «на рівному місці». Утім, я подякував хлопцям за те, що в важкий момент вони зібралися і друге коло ми пройшли без поразок. Тож потрібно попрацювати над тими помилками, які допустили та рухатиcя вперед.

Тренувальні збори

– Точної дати початку зборів ще немає, але плануємо зібратися приблизно 29 січня – 1 лютого. Тож перші збори розпочнуться або наприкінці січня, або на початку лютого. Всього ж плануємо провести три етапи по два тижні. Готуватися будемо в Києві.

Кадрова ситуація

– Звісно, хочеться провести точкове підсилення. Зараз є чимало футболістів, які телефонують та просяться до нас. Ми поки думаємо. Мабуть вже ближче до першого етапу підготовки буду приймати певні рішення, кого з потенційних новачків переглядати, а кому одразу відмовити.

Завдання на весну

– Ми не проти поборотися за 3-4 місця, щоб грати в плей-оф за вихід до УПЛ. Звісно, хотілося б боротися за 1-2 місця, але ми реалісти і розуміємо, що відставання від Карпат та Інгульця доволі суттєве. Тож, завдання мінімум на сезон ми виконали – вийшли в групу «Чемпіонську». Тепер потрібно боротися за перехідні матчі.

Пресслужа ПФЛ за матеріалами ФК Епіцентр