Луганська «Зоря» та львівський «Рух» у понеділок, 4 грудня, зустрілися у матчі 16-го туру Української Прем’єр-ліги.

Українська Прем’єр-ліга. 16 тур.

«Зоря» – «Рух» – 0:0

Попередження: Нагнойний (60), Герреро (90+1)  Руніч (33).

«Зоря»: Сапутін – Батагов, Джордан (Данченко, 60), Боль, Кирюханцев, Мишньов, Чурко, Нагнойний (Бугай, 82), Антюх (Горбач, 60), Алефіренко (Жан, 82), Герреро.

«Рух»: Ледвій – Сич, Слюбик, Дідик, Роман, Сапуга, Плюман (Підгурський, 80), Пастух, Квасниця, Руніч (Соломон, 70), Карабін (Федор, 70).

Арбітр: Клим Заброда (Суми).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

У першому таймі Зоря завдала 3 удари у площину воріт, Рух відповів одним. Найнебезпечніший удар в першому відтинку протистояння створили луганці. Герреро виграв боротьбу в центрі поля, обійшов Дідика, увірвався до штрафного та бив у дальній кут – Ледвій врятував львів’ян. До перерви розмочити рахунок не вдалося.

На старті другого тайму підопічні Пономарьова створили справжню пожежу біля воріт господарів. Сич завдав прицільного удару з-поза меж штрафного, Сапутін парирував, Квасниця зіграв на добиванні, але поцілив у поперечку.

Невдовзі Антюх пройшов правим флангом та прострілив на Герреро, панамський форвард намагався замкнути дальню стійку, але м’яч пролетів повз ворота. Невдовзі вже воротам Зорі по черзі загрожували Квасниця і Плюман – луганці відбилися.

0:0 – Зоря і Рух ділять очки. Львів’яни перебувають на 5-й сходинці УПЛ (25 очок). Зоря – на передостанньому щаблі (11 пунктів).