Уже закінчились поєдинки “Челсі” з “Брайтоном” та “Борнмута” з “Астон Віллою”. Михайло Мудрик та Ілля Забарний вийшли в стартовому складі за свої команди.

Для вінгера “пенсіонерів” це був перший старт за останні 5 поєдинків. Українець відіграв 81 хвилину та отримав оцінку 6.7 від порталу sofascore. У Михайла було декілька небезпечних моментів, один з яких привів до заробленого пенальті. На Мудрику сфолив Мілнер, після того, як 10-й номер прорвався до штрафного майданчику. Енцо реалізував 11-метровий. Окрім того, українець виконав декілька вдалих проходів, а також брав активну учать у боротьбі за мʼяч – 5 виграних дуелей. Його команда перемогла з рахунком 3:2.

Забарний уже звично вийшов з перших хвилин та відіграв увесь матч. Портал sofascore нарахував центрбеку оцінку 6.9. Ілля провів дуже впевнений матч у захисті, зробивши 5 відборів, 4 виноси та одного разу заблокував удар суперника. Також українець виграв майже всю боротьбу, у якій брав участь – 9 з 13 моментів за Забарним. “Борнмут” зміг взяти очки у цьому матчі, зігравши з рахунком 2:2.