Перший віце-президент УАФ подякував УЄФА за підтримку України

Виконком УЄФА на своєму засіданні оприлюднив рішення щодо затвердження формату жеребкування Ліги націй наступного циклу — 2024/2025.

Збірна України, яка за рейтингом потрапила до другого кошика Ліги В, рішенням УЄФА до наступного повідомлення проводитиме всі свої домашні матчі на нейтральних полях. Причина зрозуміла — військова агресія росії й бойові дії на території нашої держави. Своєю чергою країна-окупант залишається поза межами цивілізованого футбольного світу. УЄФА не включив збірну росії до числа учасників жеребкування Ліги націй сезону-2024/2025.

Перший віцепрезидент УАФ Вадим Костюченко прокоментував рішення УЄФА та вкотре подякував футбольному союзу за підтримку.

– Країна-терорист повинна нести повну відповідальність за свої злочини. Футбол — не виняток. Позиція УАФ — чітка й однозначна, і компромісів у цьому питанні бути не може. Ми вдячні за підтримку й незмінну позицію УЄФА, який продовжує тримати росію в кільці повної футбольної ізоляції.

Нагадаємо, церемонія жеребкування Ліги націй-2024/2025 відбудеться 8 лютого 2024 року в Парижі, початок — о 19:00 за київським часом.