У старті розпочав поєдинок захисник Ілля Забарний. Він протистояв “Астон Віллі” разом зі своїми партнерами із “Борнмута”.

АПЛ, 14-й тур.

Борнмут – Астон Вілла 2 : 2.

1 – 0. Семеніо – 10.

1 – 1. Бейлі – 20.

2 – 1. Соланке – 52.

2 – 2. Воткінс – 90+1.

Борнмут у рідних стінах видав веселий матч з Астон Віллою. Господарі відкрили рахунок вже на 10-й хвилині зусиллями Семеньо, однак рівно за 10 хвилин Бейлі змістився з правого флангу та пробив з лінії штрафного – 1:1! Ще за дві хвилини стандарт гостей завершився другим взяттям воріт “вишеньок”, однак гол скасували через офсайд.

За шість хвилин по перерві Борнмут знову вийшов вперед – це Соланке завершив контратаку, відзначившись з передачі Клюйверта. 2:1.

Забарний, як завжди, провів повний матч. Виступ українця у основний час виявився вкрай потужним – 5 переможних єдиноборств із 6-ти, 4 виграшних дуелі в повітрі з 6-ти, 5 успішних відбирань з 5-ти спроб, 3 вдалих виноси зі штрафного й 1 заблокований удар. У епізоді зі скасованим голом бірмінгемців наш земляк витримав лінію, що й призвело до офсайду.

Але були і мінуси. Майже всі паси Іллі виявились поперечними. Що найбільш важливо, екс-динамівець має розділити провину за пропущений гол – на початковій фазі він не зміг накрити Воткінса, а той швидко знайшов на фланзі Бейлі. При скасованому голі Забарний хоч і сформував офсайд, але дав проскочити м’ячу на Дієго Карлоса, що теж неприємно.

Але все це не мало б сенсу, якби на 90+1-й хвилині з-під Іллі не забили гол. І знову проблемоою став Воткінс, який увірвався в штрафний, виграв верхову дуель у Забарного й замкнув подачу з правого флангу – 2:2! Цей гол виявився останнім у зустрічі.