Жіноча збірна України мінімально поступилася Польщі в номінально домашньому матчі 5-го туру Ліги націй. Матч завершився з рахунком 0:1.

Ліга націй серед жінок. 5 тур

Україна – Польща – 0:1

 Ахчінська, 10

 Семків, 44.

Україна: Келюшик – Петрик, Корсун, Люб. Шматко, Басанська – Андрухів, Семків (Глущенко, 61), Апанащенко, Панцулая, Хімич – Кравчук (Гірин, 61).

Польща: Шемик – Матисік, Зеневич, Вось, Вянковська – Лефелд (Врубель, 81), Паволлек, Ахчіньська (Єдліньська, 57) – Грабовська, Пайор, Камчик

Арбітр: Ана-Марія Тертеляк (Румунія).

Стадіон: «Сталь» (Сталева Воля, Польща).

Єдиний гол у зустрічі на 10-й хвилині забила Адріана Ахцинська. Після цієї поразки збірна України втратила будь-які шанси поборотися за вихід у вищий дивізіон Ліги націй. За тур до кінця команда Володимира Пятенка посідає третє місце в групі з Польщею (1), Сербією (2) та Грецією (4).

У вівторок, 5 грудня, збірна України на виїзді зіграє проти Сербії. Наразі «жовто-сині» з трьома очками в активі перебувають на останній, четвертій сходинці в рейтингу команд, що посіли треті місця. Для того, щоб зіграти в плей-оф пониження у класі, потрібно піднятися з останнього місця в рейтингу.

Рейтинг команд, що посіли треті місця

1. Словенія – 6 очок у 5 матчах (різниця м’ячів – 4:5)

2. Хорватія – 6 очок у 5 матчах (4:10)

3. Угорщина – 5 очок у 4 матчах (5:8)

4. Україна – 3 очка в 5 матчах (4:7)