Форвард “Жирони” і збірної України Артем Довбик розповів про свій період виступів у складі данського “Мідтьюлланда”.

“Час у Данії дався мені непросто. Але це також досвід, який допоміг мені стати тим, ким я є сьогодні. Найважливіший момент – це коли я отримав важку травму, і клуб допоміг мені повернутися на поле. Саме в період травми я став сильнішим як морально, так і фізично.

Коли я згадую час, проведений у “Мідтьюлланді”, мені особливо запам’яталося те, як ми стали чемпіонами і виграли кубковий турнір. Це амбітний клуб, де дають шанс молодим гравцям. Мені подобається, як клуб довіряє своїм молодим гравцям, і дає їм шанс проявити себе в дорослому футболі.

Коли я був молодшим, я не дуже розумів, як спілкуватися з товаришами по команді. Але сьогодні я розумію, наскільки це важливо і як це може мені допомогти. Я став більш відкритою людиною і прислухаюся до порад інших.

Я іноді спілкуюся з Еріком Святченком. Він дуже допоміг мені, коли я був у Данії – це найкращий гравець і людина. Крім того, я стежу за всіма в Instagram, і ми вітаємо один одного, коли досягаємо успіхів”, – зазначив Довбик в інтерв’ю прес-службі “Мідтьюлланда”.

Нагадаємо, Довбик виступав за “Мідтьюлланд” із січня 2018 по літо 2020 року.