Лемпард: Миколенко має потенціал стати для нас справді важливим гравцем

Головний тренер Евертона Френк Лемпард оцінив прогрес Віталія Миколенка. Особливу увагу наставник приділив грі українця проти МЮ.

“Повністю згоден, що гра Миколенка проти МЮ – його найкращий матч в Евертоні. Він росте. І я не перебільшую. Він єдиний номінальний лівий захисник в команді після трансферу Діня. Знаю, що там може зіграти і Кенні, маємо різні рішення.

Не повинні забувати, що Миколенко прийшов у січні з іншої ліги в клуб, який перебуває під тиском. А потім ще додалося те, що відбувається в Україні. І я був у захваті від його гри проти МЮ. Це саме той рівень, якого я від нього вимагаю, і навіть вищий.

Іншим крайнім захисникам, які приходять до команди такого рівня з Англії, потрібен час, бо він з іншої ліги. У ситуації, яка склалася, ми мали дати йому трохи більше часу. Але Віталію знадобилося для цього небагато часу. Він продемонстрував чудову гру, яка додасть йому впевненості. Миколенко повинен продовжувати в тому ж дусі. Він має потенціал стати для нас справді важливим гравцем”, – цитує Френка Liverpool Echo.

Віталій може отримати шанс знову виправдати сподівання наставника вже сьогодні. “Іриски” протистоятимуть Лестеру, стартовий свисток пролунає о 21:45. Загалом 22-річний українець провів за Евертон 9 поєдинків.

Максимович Назар

Recent Posts

Офіційно: Роберт Левандовскі не отримає Золотий М’яч за 2020 рік

Директор церемонії нагородження Золотого М’яча від France Football заявив в ефірі іспанського радіо, що нагороду…

8 секунд ago

Бенфіка без Трубіна завершила сезон нічиєю на виїзді з Ріу Аве

Увечері 17 травня відбулися два матчі останнього 34 туру в чемпіонаті Португалії.Читати далі

2 хв. ago

Серія А. Наполі не переміг Фіорентину та ризикує залишитися без єврокубків

У 37-му турі італійської Серії А Наполі на виїзді зіграв унічию з Фіорентиною (2:2).Читати далі

4 хв. ago

КДК УАФ оштрафував Дніпро-1, Кривбас та Минай

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу на своєму засіданні ухвалив низку важливих рішень.Читати далі

2 години ago

На фронті загинув фанат “біло-синіх” з позивним “Динамо”

Третій рік триває повномасштабна війна Росії проти України. На жаль, щодня на фронті гинуть найкращі…

9 години ago

Слот підтвердив, що замінить Клоппа у Ліверпулі

Наставник «Феєнорда» Арне Слот на прес-конференції перед останнім матчем команди в чемпіонаті Нідерландів підтвердив, що…

10 години ago