Відомий український тренер Віталій Кварцяний розповів, що спричинило його сварку з В’ячеславом Шевчуком.

“1996 року тренером Волині був Руденко, і Шевчук йому не підходив, тому я його забрав до себе в Поділля. Я бачив у ньому талант.

Потім я запропонував його Догадайлу та Бузнику в юнацьку збірну України. У мене з Шевчуком завжди були добрі стосунки, але нещодавно він мене здивував своєю поведінкою, тож я не хочу про нього говорити”, – сказав Кварцяний.

Причиною такого ставлення Кварцяного до Шевчука стали вибори до Волинської асоціації футболу, де Шевчук підтримував конкурента Кварцяного.

“Коли були вибори у Волинську асоціацію футболу, Шевчук почав вести проти мене кампанію, підтримував мого конкурента і просив мене зняти свою кандидатуру з виборів. Його для мене зараз не існує. Зраджують не вороги, зраджують друзі”, – сказав Кварцяний в інтерв’ю Українському футболу. .

На початку листопада Шевчук залишив посаду віце-президента Вереса, щоб спробувати стати головою Рівненської обласної асоціації футболу.

Кварцяний, який у чотири заходи десять сезонів тренував Волинь, є заслуженим тренером України. 14 листопада 2013 року було обрано головою Федерації футболу Волині.