У матчі 15-го туру чемпіонату України «Дніпро-1» здобув перемогу у протистоянні з «Чорноморцем».

Українська Прем’єр-ліга. 15 тур.

«Дніпро-1» – «Чорноморець» – 5:2

Голи: Філіппов (16), Адамюк (49), Лєднєв (59), Танчик (90), Мірошніченко (90+2)  Авагімян (20), Кузик (76).

Попередження: Сарапій (21)  Путря (67), Бадібанга (73), Штогрін (77).

Вилучення: Авагімян (27).

«Дніпро-1»: Волинець, Адамюк, Сарапій, Сваток, Мірошніченко, Бабенко, Рубчинський, Піхальонок (Вітіньо, 78), Лєднєв (Кравець, 82), Гуцуляк, Філіппов (Танчик, 46).

Запасні: Кінарейкін, Юрчук, Пуріта, Пасіч, Каплієнко, Горбунов, Маркос Андре, Горін.

«Чорноморець»: Варакута, Cалюк, Ієде (Вакула, 86), Путря, Брагару, Васильєв, Штогрін, Кузик, Шпорн, Бадібанга, Авагімян.

Запасні: Шевченко, Білик, Хадіда, Бойчук, Ухань, Ситников.

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Перший тайм був насиченим на моменти. Спочатку Олександр Філіппов завдяки індивідуальним діям відкрив рахунок у зустрічі на 16-й хвилині, а вже через шість хвилин Артур Авагімян зрівняв його.

Проте недовго автор голу за Чорноморець грав – всередині першого тайму гравця вилучили за фол. Зазначимо, що це вже третя гра поспіль, коли гравці Чорноморця отримували червону картку.

Друга половина зустрічі розпочалась із двох голів Дніпра-1: Володимир Адамюк та Богдан Лєднєв по одному разу відзначились протягом 15 хвилин після перерви.

Незважаючи на те, що Орест Кузик зумів відквитати один м’яч, дніпряни зуміли довести гру до переможного кінця, забивши ще двічі під кінець матчу (свої моменти реалізували Володимир Танчик та Денис Мірошніченко).

  • Одеський клуб програв в УПЛ третій поєдинок поспіль, а «дніпряни» здобули четверту перемогу поспіль.
  • Поразка залишила Чорноморець на дев’ятому місці в турнірній таблиці з 19 очками в активі. У Дніпра-1 наразі 33 бали та перше місце.
  • У наступному матчі чемпіонату України Дніпро-1 зіграє вдома проти Ворскли. Гру заплановано на 2 грудня. Початок о 17:00.
  • Чорноморець 3 грудня поміряється силами з ЛНЗ у домашній грі. Матч розпочнеться о 13:00.