Луганська «Зоря» програла «Маккабі» в перенесеному матчі 3 туру Ліги Конференцій.

Ліга конференцій. 3 тур.

«Маккабі» Тель-Авів – «Зоря» – 3:2

 Захаві (45+2), Д.Перец (47, 60) – Герреро (71), Горбач (88)

 Ван Оверем (52) – Жордан (50), Мишньов (65), Боль (91)

«Маккабі» Тель-Авів: Москера – Ревіво, Саборіт, Лукассен (Біттон, 66), А. Коен – Каніховскі (Тургеман, 66), ван Оверем, Д. Перец – Мілсон (Й.Коен, 77), Захаві (Давідзаде, 85), Бітон (Голаса, 77).

Запасні: Тененбаум, Машпаті, Ейні, Шахар, Бондозу, Давида, Макон.

«Зоря»: Турбаєвський – Снурніцин, Жордан (Боль, 66), Батагов – Чурко (Мишньов, 59), Мічин – Антюх, Алефіренко (Горбач, 59), Нагнойний (Бугай, 81), Кирюханцев (Данченко, 81) – Герреро.

Запасні: Сапутін, Жилкін, Жан Клод, Дришлюк.

Арбітр: Лукас Фендріх (Швейцарія).

Поєдинок у сербському місті Бачка-Топола, який пройшов у максимально камерній атмосфері порожнього стадіону, вийшов дуже жвавим, цікавим і результативним.

Класну нагоду вперше змінити рахунок на 32 хвилині гри мав Петар Мічин, але опинившись  ледь не один на один з кіпером Маккабі Орландо Москерою пробив дуже безхитрісно – прямо в панамця.

І за таку марнотратність луганчани досить швидко отримали покарання. Спершу вихід один на один з Микитою Турбаєвським чітко реалізував Габі Каніховськи, але його гол було скасовано через офсайд в ізраїльтянина. 

Однак, вже перед самим свистком про завершення першого тайму, відміняти взяття воріт Зорі у арбітра не було жодних причин: розкішний удар з-за меж штрафної виконав Ерану Захаві.

А по перерві команда Юрія Коваля посипалася. Вже в перші ж атаці, підопічні Роббі Кіна свою перевагу подвоїли: Чурко випадково зрізав чи-то простріл, чи-то подачу прямо на Дора Переца, який у ближньому бою майстерно переграв Турбаєвського.

Той-таки Перец на 60-й хвилині, в дотик завершивши атаку Маккабі і довів рахунок до непристойного для українського клубу.

І тут луганчани нарешті заграли! Едуардо Герреро та Ігор Горбач за 17 хвилин тишком-нишком два голи відквиталі та відновили інтригу, але… Було вже надто пізно.