Рівненський “Верес” знаходиться на передостанньому місці у турнірній таблиці УПЛ. Команда за 13 матчів має лише одну перемогу, 5 разів зіграла внічию і сім – поступилася.

Поєдинок проти “Металіста 1925” доленосний, адже по його результату наглядова рада прийматиме рішення, що робити далі.

25 листопада “Верес” вдома грає проти харківського Металіста 1925. Цим поєдинком для команди завершується Перше коло Чемпіонату. Наглядова рада клубу буде оцінювати роботу Сергія Лавриненка, який очолив команду перед сезоном. За 13 матчів на чолі у Сергія Дмитровича лише одна перемога та 5 матчів зіграних внічию. Решта – поразки. Серед них і ляпас від Руху на Авангарді, коли рівняни поступилися 5:2.

Після поразки від Руху Верес зіграв ще три матчів – поразка та дві нічиї. Чи вважатиме наглядова рада цей результат і результат першого кола загалом задовільний для команди? Відповідь буде залежати від поєдинку із Металістом 1925.

Окрім Металіста 1925 цього року Верес ще зіграє дві гри. Далі зимова пауза. Її народна команда планує провести уже традиційно у Туреччині, готуючись до весняної частини сезону. Також уже зараз ведуться перемовини щодо потенційних новачків. Літнім трансферним вікном у команді не зовсім задоволені.

Прізвища футболістів не називають. У цьому списку є й ті, хто раніше уже грав за народну команду. Разом із тим, керівництво клубу запевняє, що Верес до останнього туру буде битися за місце в УПЛ. Варіант із пониженням у класі для амбіцій команди не підходить. Відкритим лише залишається питання, хто відповідатиме за результат у кінці сезону? Перший іспит для Лавриненка уже 25 листопада.