Головний тренер «Роми» Жозе Моурінью вважає, що його команда надто часто стає об’єктом невиправданої критики.

«Я завжди відчуваю професійну відповідальність, але в «Ромі» є щось особливе. Ці люди зігрівають своїм теплом. Я люблю цих людей, тому мені неважко сказати, що «Рома» займає особливе місце у моїй кар’єрі.

Я вважаю, що «Рому», як і мене, надто багато критикують. Маленький приклад: на думку декого, наш вихід у фінал Ліги Європи був легким. Подивіться, що «Зальцбург», «Реал Сосьєдад» та «Феєноорд» роблять у Лізі чемпіонів (команди, які поступилися «Ромі» в плей-оф Ліги Європи – прим.). Здається, останній матч, який програв «Баєр», був проти «Роми».

Я вважаю, що це проблема для «Роми» як клубу – ми отримуємо надто мало похвали. Це проблема і для вболівальників, які заслуговують більшого. Але псевдовболівальникам та футбольним псевдоінтелектуалам дуже приємно критикувати нас», – сказав Моурінью.

Після 12 турів «Рома» посідає 7-ме місце в турнрній таблиці Серії А. Наприкінці вересня португалець був близький до звільнення, але зміг уникнути його завдяки серії з кількох перемог поспіль.

У Лізі Європи команда Жозе Моурінью ділить першу сходинку зі празькою «Славією» – в обох команд по 9 очок після чотирьох зіграних матчів.