Легенда українського футболу Андрій Шевченко прокоментував для FootballItalia майбутнє протистояння збірних України та Італії, в якому вирішиться доля путівки на Євро-2024:

“Це дуже важливий матч, більше, ніж гра для всіх нас. Незважаючи на війну, на те, що ми змушені проводити кожну домашню гру на виїзді та на труднощі, з якими ми стикаємося всередині країни, команда, як і раніше, перебуває в добрій позиції», – сказав Шевченко.

Колишній головний тренер збірної оцінив роботу свого наступника Сергія Реброва:

“Очевидно, що у збірній відбулася зміна поколінь, але у нас є цінні гравці, такі як Мудрик, Судаков та Циганков. Ребров зробив чудову роботу в дуже складній ситуації. Він розробив свою філософію і команда відродилася. На даному етапі нам нема чого втрачати, але це не означає, що ми задоволені досягнутим”.

Шевченко віддає належне супернику – причому всій збірній, а не якимось окремим зіркам, котрий у “скуадрі адзуррі” вистачає:

“Я боюся всієї команди Італії, а не окремих гравців. Лучано Спаллетті має високу мотивацію. Я дуже поважаю Лучано, він відмінний тренер, один з найкращих, і він, напевно, хоче вивести Італію на вершину після розчарування на чемпіонаті mupa. Кваліфікація дуже багато для них означає, але ми готові проявити себе, тому що ця гра не схожа на інші”.