Джерело прокоментувало останні новини стосовно фінансового стану Дніпра-1, частково підтвердивши позитивний настрій вболівальників клубу, що зараз є лідером УПЛ.

Нещодавно відомий футбольний журналіст Михайло Співаковський повідомив позитивні новини із стану Дніпра-1 стосовно подальшого фінансування клубу, запевниши, що керівництво дніпрян не планує розпродажів та хоче боротися за найвищі місця в УПЛ.

Ведучий ютуб-каналу «Причал», що спеціалізується на новинах Дніпра-1, Олександр Скляр прокоментував цю заяву інсайдера, поділившись і своєю інформацією.

«Важка ситуація нікуди не пішла. За моєю інформацією, Міша трохи поторопив події. Є якісь сигнали, шо ситуація стабілізується і у нас буде якесь зрозуміле майбутнє. Але це не можна назвати фактом. Місяць тому я давав на це 20%, зараз можу дати 50%.

Тенденція до покращення є, у мене ця інформація з’явилася до матчу з Шахтарем (3:1). Але треба ще зачекати, думаю, що раніше середини грудня або нового року конкретної інформації не буде».

Окрім цього, джерело назвало матч, який став окремою мотивацією для керівників Дніпра-1.

«У акціонерів клубу є бажання продовжити цю переможну тенденцію та не загнати її у смітник. Їм там зараз все подобається.

Перемога над Шахтарем точно додасть мотивації, щоб був позитивний підсумок усіх цих спроб усе впорядкувати», – сказав Скляр.

Раніше джерело повідомляло про перелічило сценарії, за якими може скластися доля дніпрян.

Наразі Дніпро-1 йде на першому місці в турнірній таблиці УПЛ, маючи 30 очок за 14 турів.

В наступному матчі 27 листопада команда Юрія Максимова зіграє вдома проти Чорноморця.