Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті впевнений, що його команда може здолати збірну України у вирішальному матчі відбіркового циклу до Євро-2024.

“Хлопці почуваються добре, я маю їх усіх у своєму розпорядженні, і в мене гарний вибір виконавців. У нас є якість у всьому та важливий потенціал. Ми їдемо до Німеччини з упевненістю, що це матч, у якому ми можемо досягти результату.

Є такі гравці, як К’єза, які знають, як змінити ситуацію, і ми додали нових футболістів, які можуть стати сильними сторонами цієї національної збірної.

В України сильна, потужна атака, у них є гравці, які перебувають у гарній формі на клубному рівні. Нам доведеться поводитися як команда і бути в змозі зробити все можливе для перемоги.

Важливість матчу говорить про те, що ми повинні вийти за межі наших можливостей, ми хочемо змусити італійців закохатися в нього, і це правильний момент. Це правильний матч, щоб зробити стрибок у рівні, який потім може дозволити нам працювати більш спокійно.

Питання, яке ми повинні задати собі: “Чи повинен я перемогти? Чи хочу я перемогти?”. Але всі так говорять. Більш реалістично: “Чи можу я виграти?”. Авжеж. Це зводить нанівець усі страхи, які можуть бути навколо гри”, – цитує наставника “Скуадри Адзурри” Calciomercato.

Нагадаємо, що Україна зіграє у вирішальному матчі відбіркового циклу до Євро-2024 проти збірної Італії 20 листопада в Леверкузені. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.