Гравець збірної Вірменії Хорен Байрамян розчарований рішенням тренера команди Олександра Петракова не викликати його в команду.

Він не отримав виклик до збірної в листопаді.

«Виглядає так, ніби я не хочу грати за неї. Коли я приїхав на перший збір під його керівництвом, було дві гри: проти Туреччини в відборі (Євро-2024) і товариська з Кіпром. В офіційному матчі зіграв близько 20 хвилин і відчув дискомфорт, про що відразу повідомив тренерському штабу
Далі була товариська гра. У такій ситуації немає сенсу ризикувати, враховуючи неофіційний статус зустрічі. Приїхавши в Ростов через кілька днів, доктора зробили висновок, що грати в чемпіонаті вже можна.

Якби матч з Кіпром був офіційним, то я грав би «на уколах» – це підтвердять всі хлопці, хто мене знає. Але в будь-якому випадку я залишився на цю гру, був в заявці.

Що стосується наступного збору, то я дійсно в червні отримав травму. Лікарі зробили УЗД і сказали, що грати не можна тиждень. Також в інтерв’ю тренер сказав, що я відмовитися їхати в 9 ранку на МРТ, а також терміново просив взяти квиток в Ростов – це, м’яко кажучи, неправда.

Тоді я попросив докторів збірної повідомити про травму тренеру, тільки після чого поїхав додому. На вечері я спустився до команди, відразу побачив тренера. Він підійшов, потиснув руку, сказав: «Так буває, відновлюйся, лікуйся, удачі тобі», – ось його слова, як сьогодні пам’ятаю.

У моєму серці живуть дві команди: «зрістів» і збірна Вірменії. Всі, хто мене знає, можуть сказати яке місце в моєму житті займають матчі в футболці національної команди, з яким задоволенням я їжджу в її розташування. Якщо тренер мене не викликає – його рішення, немає сенсу сперечатися. Але це не означає, що я не хочу грати за збірну.

Я всією душею і всім серцем з хлопцями, які мають два матчі в цю паузу. Бажаю їм перемоги, показати себе з кращого боку і порадувати уболівальників»

Петракову не сподобалося, що гравець зіграв через три дні після того як повідомив тренеру, що травмований.