Челсі не шкодує коштів на гучні трансфери з моменту приходу до керівництва Романа Абрамовича. Як повідомляє The Guardian, лондонський клуб міг порушити правила фінансового фейр-плей.

За це Челсі, за який виступає український вінгер Михайло Мудрик, може бути позбавлений очок в англійській Прем’єр-лізі.

Клуб протягом багатьох років перебував у руках російського олігарха. Після початку війни в Україні Абрамович був змушений продати Чеслі, який опинився в руках Тодда Боелі.

Останні кілька місяців для вболівальників Челсі були досить важким часом. Лондонська команда повністю провалила минулий сезон, та й перші місяці нинішнього тренера Маурісіо Почеттіно були непростими.

Тепер столичний клуб може зазнати ще одного серйозного удару. Як повідомляє The Guardian, він перебуває під серйозною загрозою позбавлення очок в АПЛ за порушення правил фінансового fair play.

Йдеться про той час, коли клубом ще керував вищезгаданий Абрамович. Деякі витрати Челсі в той час нібито були приховані. У результаті міжнародного розслідування вони були розкриті.

Платежі на суму в десятки мільйонів фунтів стерлінгів були передані агенту Едена Азара, а також одному з помічників Антоніо Конте. Перекази також надходили на рахунки співробітників Челсі. Незаконні платежі також нібито були пов’язані з трансферами, наприклад, Вілліана або Самюеля Ето’О.

Сині відхрещуються від цих повідомлень, наголошуючи, що клуб уже перебуває в руках нових власників, які не мають жодного стосунку до епохи Абрамовича. Однак, судячи з усього, лондонці можуть зіткнутися з наслідками минулих проступків і ще більше ускладнити своє становище в чемпіонаті.