Наставник збірної Італії Лучано Спаллетті розповів про підготовку до вирішальних матчів відбору Євро-2024 проти Північної Македонії 17 листопада та України 20 листопада.

“Є багато речей, які ми повинні почерпнути з поразки від Англії. Ми припустились помилок, але є і багато позитивних моментів. Нам потрібна ясність, над чим ми повинні працювати, а від чого відмовитися.

З сьогоднішнього дня ми працюємо на полі, готуючись до гри проти Північної Македонії. Ми переконані, що вони оцінять і проаналізують те, що ми сказали. Як я вже казав, всі трохи побоюються зустрічі з Італією, тому суперники мотивовані. Ми повинні бути гідними історії, яку хочемо створити, і футболу, в який хочемо грати”.

“У Камб’язо проблема з гомілкостопом, у Крістанте – м’язова втома, тому ми повинні бути уважними на першому та другому тренуванні. Я не думаю, що це завадить йому зіграти в першій грі.

Локателлі ми відправили додому, тому що він травмований. Точну проблему вам скаже лікар. У Жоржиньо шви на голові з минулої гри”.

Збірна Англії вже гарантувала собі вихід на Євро, а за другу путівку ведуть боротьбу Італія та Україна. У команди Реброва 13 очок, а Італія відстає на 3 пункти, але має матч у запасі проти Північної Македонії.