В середині листопада збірна України з футболу проведе вирішальний матч кваліфікації на Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва зустрінуться у Леверкузені з Італією.

На днях тренер “Скуадри Адзури” Лучано Спаллетті оголосив склад на ігри проти Північної Македонії (17 листопада) та України (20 листопада). Коуч викликав аж 29 футболістів.

Втім після цих вихідних у Італії виникли кадрові проблеми. Спаллетті не зможе розраховувати одразу на трьох гравців оборонного плану в листопадових матчах.

Травми отримали воротар Наполі Алекс Мерет, а також захисники Рафаель Толой (Аталанта) та Давіде Калабрія (Мілан). Усі вони пропустять найближчі матчі відбору на Євро-2024.

Втім навряд чи це стане серйозною втратою для Спаллетті, адже жоден із цих гравців не є основним у збірній. Толой грав за команду у березні в останній раз, тоді як Мерет і Калабрія минулі ігри за “Скуадру Адзуру” провели у 2022 році.

На даний момент збірна України посідає другу сходинку у кваліфікаційній групі, що дає право на прямий прохід на Євро. Італія відстає на три очки, але при цьому має матч в запасі.