У рамках 12 туру чемпіонату Італії “Наполі” вдома приймав “Емполі”. Український півзахисник Віктор Коваленко розпочав цей поєдинок з лави для запасних.

Серія А, 12-й тур.

Наполі – Емполі 0 : 1.

0 – 1. Коваленко – 90+1.

“Наполі”: Голліні, Ді Лоренцо, Ррахмані, Естігор, Олівера (Руї 84), Ангісса (Каюст 72), Лоботка, Політано (Ліндстрем 72), Распадорі, Елмас (Кварацхелія 54), Сімеоне (Зелінски 54)

“Емполі”: Беріша, Берешинські (Ебуехі 63), Ісмаїлі, Луперто, Качаче, Фацціні (Коваленко 71), Ф. Раноккія (Грассі 79), Мале, Канчелльєрі (Мальдіні 79), Капуто, Камбіагі (Гьясі 63)

Попередження: Канчелльєрі 78

Віктор Коваленко поставив на коліна Наполі! Чемпіон Італії у рідних стінах приймав Емполі, видавши доволі блідий матч з низькою кількістю моментів. Господарі не награли навіть на один очікуваний гол, організувавши лишень кілька дальніх ударів та перспективних епізодів без завершення. Тосканці досить впевнено тримали партенопейців на дистанції.

Основний час завершився з рахунком 0:0. Коваленко вийшов на 71-й хвилині й довгий час не виділявся, хоча й не провалювався – він не втрачав своїх зон і непогано підтримував командний рух без м’яча. Все було в темп. На чужій же половині Вітя мав тільки декілька скидок та підхоплень нічийного м’яча.

А на 1-й компенсованій Коваленко взяв та й забив. І як! Наш земляк відкрився на правому куті штрафного, прийняв пас від Ебуехі й надзвичайно красиво пробив під дальню стійку – м’яч влетів у сітку з рикошетом від каркасу! 0:1! Цей гол став лишень другим для Віктора у Серії А, але він виявився вирішальним у зустрічі. Емполі святкує перемог!