Інгулець у минулому турі в гостях зіграв внічию з Металургом, а загалом підопічні Владислава Лупашка не забивали голів впродовж трьох підряд матчів, набравши одне очко. Кремінь в попередній грі чемпіонату вдома переміг Чернігів.

Перша ліга, 16-й тур.

Інгулець Петрове – Кремінь Кременчук  5 : 1.

1 – 0. Козак – 13.

2 – 0. Квасов – 16.

3 – 0. Козак – 18.

3 – 1. Галоян – 50.

4 – 1. Квасов – 76.

5 – 1. Діхтярук – 81-автогол.

Підопічні Владислава Лупашка не забивали протягом трьох минулих ігор. Лідер групи набрав всього одну очко за три тури і безумовно, вони виходили на гру з бажанням реабілітуватися за ці невдачі.

Доля матчу вирішилася вже у першій половині зустрічі. За вісімнадцять хвилин петровці забили три м’ячі і тим самим відправили суперників у нокаут. Дублем відзначився Козак, а ще один гол у свій актив записав Квасов.

Проте, без голу підопічні Климовського сьогодні не завершили гру. На початку другої половини зустрічі Сімон Галоян відірвався від захисників і потужно пробив у дальній кут – 1:3. На жаль, повернути інтригу у матчі гості не змогли, адже їхні суперники грали досить уважно у захисті.

Ще до завершення матчу підопічні Лупашка відзначилися двічі. На 75-й хвилині після прострілу Ченбая у порожні ворота відправив м’яч Квасов – 4:1. Через шість хвилин Сидоренко подав з флангу, а Дихтярук зрізав м’яч у власні ворота – 5:1. Сьогодні явно не день футболістів “Кременя”. “Інгулець” вперше за чотири туру перемагає.