В минулому турі чернігівці в гостях зазнали поразки від Кременя і перебували на останньому місці турнірної таблиці групи. Вікторія у попередній грі вдома зіграла внічию з Полтавою і залишилася на другому місці. Команда Анатолія Безсмертного з 13 жовтня не програє в чемпіонаті.

Перша ліга, 16-й тур.

ШВСМ Чернігів – Вікторія Миколаївка  0 : 3.

0 – 1. Машталір – 42.

0 – 2. Галенко – 74-пен.

0 – 3. Галенко – 78.

Безумовно, фаворитами цього протистояння були гості, які у чемпіонаті не програють з тринадцятого жовтня. З турнірної точки зору протистояння було дуже важливе для “сіверян”, які у випадку перемоги могли піднятися з останнього місця.

Після проливного дощу на газоні стадіону “Юність” було чимало води і це безумовно заважало футболістам комібнувати. Особливо це стосується гостей, які все ж більш якісно грають першим номером. Сумчани активно розпочали гру, але свою ігрову перевагу не змогли втілити у життя і поступово гра вирівнялася. У господарів можна пригадати момент Зенченка, але у площину воріт він не влучив.

Найкращий момент у таймі гості створили на 37-й хвилині, коли Шаврін головою пробив у стійку. Наприкінці тайму підопічні Безсмертного все ж досягнули свого. Після передачі Галенка відзначився Машталір – 0:1.

У другому таймі сумчани впевнено грали за рахунком і наприкінці матчу зняли всі питання про переможця. Одинадцятиметровий реалізував Галенко – 0:2. Через чотири хвилини все той же Галенко довів рахунок до розгромного – 0:3.