В межах 16-го туру чемпіонату України серед команд Першої ліги Діназ у результативному матчі поступився Маріуполю, Хуст мінімально поступився бузівській Ниві.

Перша ліга, 16-й тур.

Діназ Вишгород – ФСК Маріуполь  1 : 2.

1 – 0. Старенький – 40.

1 – 1. Батальський – 45+2-пен.

1 – 2. Терехов – 86.

У Вишгороді дев’ята команда групи А приймала п’яту. На своєму полі “Діназ” востаннє перемагав ще третього вересня. У випадку перемоги приазовці могли знову повернутися в топ-4.

На початку зустрічі більше контролювали м’яч гості, але моментів не було. Підопічні Головка основний акцент зробили на гру у захисті, але при першій можливості все ж не забували вибігати в атаку. Після середини тайму почали більше контролювати м’яч вишгородці, але і вони нічого не могли створити в атаці. Без голів команди все ж не завершили перший тайм. З декількох метрів розстріляв ворота Сергій Старенький – 1:0. У компенсований час за фол проти Пуди арбітр призначив пенальті у ворота господарів. Одинадцятиметровий реалізував Батальський – 1:1.

У другому таймі складно було комусь віддати перевагу. Боротьба, боротьба та ще раз боротьба. Команди по черзі володіли м’ячем, але голкіпери залишалися без роботи. Ніхто не хотів програти, але і не було бажання великими силами йти в атаку. Здавалося, що матч завершиться внічию, але кутовий допоміг приазовцям забити. Після подачі з лівого флангу переможний м’яч забив Тєрєхов – 1:2.

 

Перша ліга, 16-й тур.

ФК Хуст – Нива Бузова  0 : 1.

0 – 1. Паламар – 74-пен.

Сьогодні матчем у Хусті продовжився сімнадцятий тур у Першій лізі. Обидві команди не можуть занести собі цей відрізок у сезоні в актив. “Хуст” з першого жовтня не набирає очок, а “Нива” опустилася вже на четверте місце.

На шостій хвилині команди змушені були перейти до укриття, адже пролунав сигнал повітряної тривоги. Було ухвалено рішення, що матч дограють в неділю.

На початку зустрічі міг забивати Пилип, але його удар у стрибку парирував Клімов. В середині тайму все той же Пилип обвідним ударом влучив у поперечину. Таких моментів у гостей не було. На перерву суперники пішли за нічийного результату, хоча ближчими до голу були господарі.

У дебюті другої половині зустрічі шикарна можливість забити була у Василинця, але його удар парирував Клімов. Вкотре у цьому матчі проявив свою майстерність голкіпер “Ниви”. Двічі міг забивати Приходько, але спочатку він влучив у стійку, а через декілька хвилин не зміг переграти голкіпера.

На 74-й хвилині за фол проти Будняка арбітр призначив пенальті у ворота “Хуста”, яке реалізував Паламар – 0:1. Досить несподіваний розвиток подій. У підсумку, мінімальна перемога гостей.