Для Полісся у боротьбі за перше місце важливе кожне очко. У той же час харків’яни обіграли Чорноморець у попередньому турі. Команда залишив Едмар, а його спадкоємець, Олег Голодюк, поступово набирає досвіду в УПЛ.

УПЛ, 14-й тур.

Полісся Житомир – Металіст 1925 Харків 2 : 1.

0 – 1. Юсов – 14.

1 – 1. Шастал – 64.

2 – 1. Грицук – 83-пен.

Поєдинок між Поліссям та Металістом 1925 мав розпочатись о 15:00, однак через повітряну тривогу на території України гра почалась пізніше на годину. Лідер УПЛ пропустив на 14-й хвилині, а гол вийшов курйозним після вкидання ауту Шабанов незручно віддав на Бойка, який помилився у передачі. Найближче до м’яча опинився Юсов, який з лінії штрафного пробив точно у дальній кут.

До кінця першого тайму голів не було, а Металіст 1925 ще й втратив Вачіберадзе. Полісся притиснуло суперника до воріт та відігралось на 64 хвилині. Макуана навісив до штрафного, а Шастал випередив воротаря та головою переправив м’яч у ворота. А наприкінці гри Шастал заробив досить суперечливий пенальті – Ткачук підштовхнув нападника у боротьбі за м’яч в штрафному, за що арбітр і призначив 11-метровий. Грицук впевнено реалізував вирок арбітра.