Гравець Флуміненсе Феліпе Мело жорстко пройшовся по висловлюваннях нападника збірної Франції Кіліана Мбаппе щодо рівня футболу в Південній Америці.

Новоспечений чемпіон Кубка Лібертадорес Феліпе Мело дав інтерв’ю спортивному виданню TNT Sports. Там він розкритикував слова Кіліана Мбаппе, який вважає футбол у Південній Америці не таким розвиненим, як у Європі.

«Мбаппе — придурок. Для мене він придурок. Аргентина забила три голи і виграла чемпіонат світу, а Мессі був визнаний найкращим у світі. Йому є чому повчитися. Для мене він чудовий гравець, який виграє три або чотири Золотих м’ячі, але він повинен тримати язик за зубами», – заявив Мело.

Нагадаємо, що 4 листопада у фіналі Кубка Лібертадорес клуб Феліпе Мело Флуміненсе переміг Бока Хуніорс із рахунком — 2:1.

40-річний центральний захисник свого часу провів 22 матчі за національну збірну Бразилії, двічі відзначився голами та вигравав Кубок Конфедерацій у 2008 році.

Протягом клубної кар’єри футболіст із Галатасараєм двічі вигравав Кубок, тричі чемпіонат і Суперкубок Туреччини. А на батьківщині тричі ставав володарем Кубка Лібертадорес і двічі здобував золоті медалі бразильського чемпіонату та Кубка країни.