Вже сьогодні, 7-го листопада о 19:45 пройде друге протистояння «Шахтаря» проти «Барселони». Цього разу команди зустрінуться в Гамбурзі на стадіоні «Фолькспаркштадіон».

Перша зустріч завершилась із рахунком 2:1 на користь «каталонців», проте якщо б не сейви Різника, рахунок на табло міг би бути набагато неприємнішим для української команди. Попри всі старання голкіпера «гірників», на перерву команди пішли із рахунком 2:0 на користь господарів поля. Вже у другому таймі нашій команді таки вдалося відіграти один мʼяч, проте одного голу Судакова було недостатньо.

Другий матч обіцяє бути не менш цікавим, адже «гірники» налаштовані серйозно протистояти «Барселоні», а два тижні з новою командою для Маріно Пушича все ж краще, ніж один день. Проте в минулій зустрічі на полі не було Левандовського, Гаві, Рафіньї, Кюнде, Де Йонга, Педрі та інших гравців основи команди. Натомість в матчі взяла участь ціла низка молодих гравців «Барси». До того ж у команди Хаві є чітка мотивація на наступний матч – вже в цьому турі вони можуть гарантувати собі місце в плей-оф.

Передматчева студія на MEGOGO розпочнеться о 18:40, ведучими якої будуть Олександра Кучеренко і Володимир Кобельков. Гостями студії стануть головний тренер ФК «Епіцентр» Кам’янець-Подільський Сергій Нагорняк і актор, сценарист студії МАМАХОХОТАЛА та ведучий «Небезпечної передачі» Олег Маслюк. Коментуватимуть гру Роберто Моралес і Віталій Кравченко.

Матч можна переглянути ексклюзивно на MEGOGO за передплатами «Максимальна» та «Спорт». Ефір можна переглянути в розділі «Спорт». Також трансляція матчу буде доступною на власному каналі медіасервісу «MEGOGO Футбол Перший»