Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков розповів, як команда добиралась на матч Ліги чемпіонів з «Барселоною».

«Дуже важко їхати, тому що це займає дуже багато часу, наприклад, зі Львова до Гамбурга ми добиралися 10 годин. На перетин українсько-польського кордону автобусом зі Львова до міста Жешув нам знадобилося близько п’яти годин.

Потім одну годину чекати на рейс до Гамбурга, і через ситуацію [із заручниками] в аеропорту Гамбурга нам довелося приземлитися в іншому місті, за годину їзди від Гамбурга. Потім ми приземлилися та сіли на автобус, і нам знадобилося ще півтори години, щоб дістатися до готелю, тож загалом це було близько 10 годин.

Це нормально з того часу, як почалася війна, тому що повітряний простір закритий, тому ми не можемо літати, і єдиний спосіб полетіти – це поїхати до Польщі, у Варшаву чи Жешув, і полетіти звідти.

До цього не можна звикнути, це завжди важко, але у нас немає іншого вибору, тому ми повинні бути сильними і продовжувати йти в цій ситуації. Це означає, що моя дружина не буде на грі у вівторок ввечері, тому що це надто важко, і наша дочка не може піти», – сказав Судаков.

Матч «Шахтар» – «Барселона» відбудеться у Гамбургу та розпочнеться о 19.45.