Голкіпер «Дніпра-1» Яків Кінарейкін прокоментував перемогу над «Олександрією» (1:0) у матчі 13-го туру УПЛ.

– Якове, вітаємо з перемогою, які емоції та відчуття після матчу та наскільки важко емоційно повернутися у гру, коли ти тільки починаєш грати, заводишся і маєш вимушено повертатися у роздягальню через таку велику кількість повітряних тривог?

– Дякую за привітання, дуже тяжко, особливо коли три тривоги за тайм, це дуже впливає на команду, але ми підтримували позитив у роздягальні та намагалися якось відійти від цього. Найголовніше було зберегти свій фізичний стан і вийти грати. Слава богу, що так вийшло і ми виграли – це добре.

– Сьогодні був ваш другий підряд сухий матч, з чим ми вас вітаємо, чи була сьогодні нервозність, чи з кожним матчем відчуваєте, що набуваєте впевненості?

– Нервозності сьогодні не було, звісно, минулий матч додав мені впевненості й зараз я більш впевнений у своїх діях і сподіваюсь, що так буде і далі.

– Команда нарешті повернулася на рідну «Дніпро-Арену» після тривалого виїзного турне, чи відчувалась сьогодні втома від щільного графіка та постійних переїздів, чи повертаючись додому, втома забувається?

– Я б сказав, навпаки, ми були дуже раді повернутися додому після чотирьох виїзних ігор та з новими емоціями та бажанням вийшли перемагати, – сказав Кінарейкін.