У матчі 13-го туру УПЛ Полісся вдома зіграла внічию з Кривбасом. Матч завершився з рахунком 1:1.

Українська Прем’єр-ліга. 13-й тур.

«Полісся» – «Кривбас» – 1:1

 Голи: Козак, 54 – Кузик, 39

 Попередження: Кожушко, 90

«Полісся»: Бойко – Смоляков, Шабанов, Чоботенко, Тейлор – Танковський, Крушинський (Огіря, 75), Кушніренко – Макуана, Аріелсон (Шастал, 83), Янаков (Козак, 46).

Запасні: Кудрик, Поспєлов, Гітченко, Кравченко, Грицук, Шаповал, Морозко, Мозес, Мустафаєв.

«Кривбас»: Кліщук – Дібанго, Стецьков, Бескоровайний, Понєдєльнік – Іліч (Татарков, 62, Прінс, 82), Бізімана – Д. Кузик (Блізніченко, 81), Дебелко (Приходько, 61), Задерака – Кожушко (Устименко, 90+1).

Запасні: Маханьков, Хома, Вілівальд, Рябов, Семотюк, По, Гончарук.

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Стадіон: «Центральний» (Житомир).

Не минуло й декількох хвилин після початку гри, як вона була перервана повітряною тривогою. Вимушена пауза в зустрічі затягнулася на кілька годин, після чого матч поновився.

Полісся та Кривбас обмінялися голами в кожному з таймів. Наприкінці першої 45-хвилинки гості були попереду. Після консультацій з VAR арбітриня Катерина Монзуль зарахувала гол Кузика, який виявився легітимним.

Одразу ж на старті другого тайму Полісся претендувало на пенальті, однак VAR скасував рішення Монзуль, не побачивши криміналу в епізоді за участі Безкоровайного в штрафному Кривбасу. 

На 54-й хвилині Полісся таки зрівняло рахунок стараннями Козака, який знайшов шпарину у ближньому куті воріт Кліщука.

Після того, як рахунок вирівнявся команди не створили більше стовідсоткових шансів, які могли принести одній з команд три очки. 

Фінальний свисток зафіксував нічию в поєдинку Полісся та Кривбасу.