Матч сьомої та дев’ятої команди групи. Гірник-Спорт в минулому турі на своєму полі зіграв внічию з Вікторією, перервавши свій затяжний безнічийний серіал у Першій лізі, який тривав 15 ігор. Гра Діназа у минулому турі через повітряну тривогу була розбити на два дні і завершилася домашньою нічиєю з Лівим берегом.

Перша ліга, 15-й тур.

Гірник-Спорт Горішні Плавні – Діназ Вишгород 2 : 0.

1 – 0. Посєвкін – 7.

2 – 0. Подрезан – 82.

Вил: Шевченко (Діназ) – 65хв друга жовта картка.

Підопічні Куценка вперше за 15-ть ігор в минулому турі зіграли внічию. “Гірник-Спорт” зміг відігратися з 0:2 проти сумської “Вікторії”. У випадку перемоги “Діназ” міг зрівнятися за очками з своїм конкурентом.

У дебюті протистояння пролунав сигнал повітряної тривоги, тому команди змушені були пройти до укриттів. Після тривалої паузи гра все ж відновилася і відразу господарі вийшли вперед. Після передачі Гори у дальній кут пробив Посєвкін – 1:0. Пропущений м’яч змусив більшими силами йти вперед гостей. Міг зрівнювати рахунок Кобзар, але він з меж штрафної пробив повз ворота. Підопічні Головка грали першим номером, але конструктиву їм не вистачало.

Після перерви продовжували володіти ініціативою вишгородці, але пройти організований захист суперників не могли. Сьогодні підопічні Куценка грали максимально уважно у захисті. На 64-й хвилині за неспортивну поведінку арбітр вилучив Шевченка, а він після цього головою вдарив арбітра у груди. Негідна поведінка досвідченого нападника “Діназу”.

Догравали матч команди майже у темряві, адже на стадіоні не було освітлення. На 85-й хвилині господарі збільшили свою перевагу. Нижник з декількох метрів влучив у стійку, але першим на добиванні опинився Подрєзан – 2:0. У підсумку, перемога господарів.