Металіст в минулому турі зазнав гостьової великої поразки від Карпат і замикає турнірну таблицю групи. Буковина після домашньої результативної нічиєї з бузівською Нивою займає шосте місце.

Перша ліга, 15-й тур.

Металіст Харків – Буковина Чернівці  2 : 3.

0 – 1. Фарасеєнко – 19.

1 – 1. Рязанцев – 30.

2 – 1. Ісаєнко – 51.

2 – 2. Палагнюк – 83-пен.

2 – 3. Палагнюк – 84.

Вил: Прокопчук (Буковина) – 90+5.

“Металіст” перебуває у скрутному турнірному положенні. Підопічні Аніщенка замикають турнірну таблицю групи А. Безвиграшна клубна антирекордна серія “Металіста” в Першій лізі триває 9 ігор: 3 нічиї та 6 поразок. До того ж, команда не забивала 387 хвилин. Гості натомість були натхненні результативною нічиєю з бузівською “Нивою” і продовжували боротьбу за топ-5.

На 19-й хвилині гості відкрили рахунок. Фарасєєнко увійшов до штрафної і пробив у дальній кут – 0:1. Пропущений м’яч змусив активізуватися харків’ян, які ще до перерви зрівняли рахунок. Рязанцев відзначився шикарним ударом з-за меж штрафної у верхній кут – 1:1. Після цього пролунав сигнал повітряної тривоги і пауза тривала більш ніж дві години.

Відразу після перерви господарі вийшли вперед. Багачанський віддав шикарну передачу у штрафну на Ісаєнка, а Євгеній пробив повз голкіпера – 2:1. За результатом підопічні Аніщенка грали впевнено, а ось у чернівецького колективу були сьогодні суттєві проблеми з комбінаційним футболом.

На 82-й хвилині арбітр призначив пенальті за фол Фастова проти Скотаренка. Дуже прикрий епізод для господарів. Одинадцятиметровий реалізував Палагнюк – 2:2. У наступній атаці Фастов помилився на виході і Палагнюк вивів “Буковину” вперед – 2:3. Знову харків’яни провалюють кінцівку. У підсумку, матч завершився перемогою “Буковини”.