В перенесеному поєдинку 5-го туру чемпіонату УПЛ 1 листопада футболісти “Руху” поступилися “Дніпру-1” – 0:2.

Захисник львів’ян Віталій Роман розповів, що перешкодило господарям досягти позитивного результату.

– Думаю, що дніпряни награли на перемогу. Як на мене, дався взнаки, передусім, більший досвід гостей. Вони в дебюті витерпіли, коли ми завдяки високому пресингу змушували їх тільки оборонятися, а потім, на відміну від нас, реалізували свої гольові моменти.

– На післяматчевій прес-конференції головний тренер львів’ян Віталій Пономарьов говорив, що коли б на початку матчу Василь Руніч скористався чудовою нагодою відзначитися біля чужих воріт, то все могло піти за іншим сценарієм.

– Від технічного браку не застраховані навіть “зірки” світового футболу. Не безгрішним був і я. Висновок один: на тренуванням треба ще більше працювати. На жаль, доводиться констатувати, що нас вибив з колії перший пропущений м’яч.

– Дивно, адже цього сезону “Рух” вже здобував вольові звитяги.

– Цього разу – не вийшло: нам протистояв суперник, який вміло контролював темп, коли треба заспокоював гру, але в будь-який момент міг додати.

– Можливо, коли господарям не вдалося забити швидкий гол,то варто було змінити тактику й більше діяти на контратаках, які раніше часто приносили їм дивіденди?

– Це питання краще задати нашим тренерам. Але оскільки не вдалося досягти позитивного результату, то в цьому винні, передусім, ми самі.

– “Рух” зазнав першої поразки на своєму полі, чи не позначиться це негативно на психологічному стані львівських футболістів?

– Не думаю. Як на мене, непереможних команд не буває. Тому ніякої трагедії не сталося, тим паче, що “Рух” тільки стає на ноги. Ось чому треба серйозно попрацювати над помилками, як слід налаштуватися й рухатися далі.