Наполі приймав Мілан у 10-му турі Серії А.
Італія. Серія А. 10-й тур

Наполі – Мілан – 2:2

Голи: Жиру, 22, 31 – Політано, 50, Распадорі, 63

Чинні чемпіони Італії не змогли повторити фантастичний старт сезони за мотивами попередньої кампанії, проте впевнено закріпились у зоні єврокубків. Мілан тривалий час боровся з Інтером за перший рядок турнірної таблиці, але після поразки від Ювентуса в останньому турі опустився на третю сходинку.

Втрата Віктора Осімхена гостро відчувалась у першій половині. За майже рівного володіння м’ячем “россонері” створили більше гострих моментів, хай навіть не надто яскравих. Олів’є Жиру повернувся на гольову стежку, оформивши дубль за 9 хвилин. Усі два м’ячі француз забив головою з межі воротарського, познущавшись з оборонця на другому поверсі. Це перші голи нападника з вересня.

По перерві Політано на противагу нудним голам Жиру забив шедевр після обіграшу натовпу оборонців Мілана. Невдовзі Распадорі відновив паритет, хитро виконавши штрафний. Матч господарі догравали вдесятьох – Натан на 89-й хвилині заробив другу жовту картку. Це не завадило партенопейцям притиснути Мілан до воріт на останніх хвилинах, хоча вирвати перемогу їм так і не вдалося – 2:2.

Наполі набрав 18 очок та йде 4-м. У активі Мілана 22 бали, 3 сходинка. Інтер лідирує з 25 очками в активі, Ювентус – посідає 2 місце (23 бали).